Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom?

A webáruházban található termékeket a rendeléstől számított 4 munkanapon belül szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy a hétfőn napközben leadott rendelés legkésőbb péntekig a címre ér. Szállítási Információnkat ide kattintva olvashatod el.

A portrék keretben érkeznek?

Igen, jelenleg fehér és fekete, 21×30 cm-es Fiskbo keretek közül választhatsz. Csomagod biztonságos szállításáról gondoskodunk, ráadásul ajándékba adunk egy Alfta öntapadós fali képakasztót is, melynek segítségével akár fúrás nélkül is felteheted képedet.

Milyen állatokról kérhetek egyedi portrét?

Gyakorlatilag minden állatról készítünk képeket. Olyan állatod van, amit nem láttál példáinkon? Küldj nekünk egy üzenetet és mi ingyen megmutatjuk, mire számíthatsz!

Ember(ek)ről is készítetek képeket?

A családokról és barátokról sem feledkeztünk meg. Nyugodtan küldj nekünk kétlábú szeretteidről is képet!

Megnézhetem a képet, mielőtt kiszállítják?

Rendelésed után a megadott e-mail címre elküldjük a portré előnézetét. Az email kiküldése után 24 órát várunk a jóváhagyásra/változtatás kérésére, utána visszajelzés nélkül is elküldjük a képet.

Több alany is szereplhet a portrén?

Jelenleg maximum 2 állat és/vagy ember szerepelhet az egyedi portrékon. Nézz vissza hozzánk később, mert folyamatosan bővítjük rendelhető képeinket!

Módosíthatom a rendelésemet, miután leadtam?

Ha megrendelés után szeretnél módosítani bármit, kérjük 3 órán belül lépj velünk kapcsolatba a Kapcsolat oldalon, Facebook chaten vagy a 06 30 475 4940-es telefonszámon.

Milyen fotót töltsek fel?

1. Válassz vagy készíts egy jól megvilágított fotót.
2. Az alany válltól felfelé legyen a képben.
3. Legyen éles a kép.
Képfeltöltési útmutatónkat ide kattintva olashatod el.

Hogyan tudok fizetni online?

Az összes Magyarországon elfogadott bankkártyával tudsz fizetni, ezen kívül átutalással is. Fizetési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el.

További kérdéseiddel keress minket!

Telefon: 06 30 475 4940
Email: info@krafido.com